Altijd en overal samenwerken met Office 365

Overweeg je een overstap te maken naar de cloud? Wij helpen je graag bij het implementeren van Microsoft Office 365. Door over te stappen naar de cloud heb je altijd en overal toegang tot je agenda, mail en (bedrijfs)bestanden. Je kan daarnaast samen met collega’s werken aan projecten en bestanden. De cloudservice van Microsoft gaat verder dan alleen Office Online (Word, Excel, PowerPoint, OneNote). Het biedt programma's die ervoor kunnen zorgen dat jouw organisatie sneller, productiever en effectiever te werk kan gaan.

 

                                                Office 365

 

Doelen samen verwezenlijken
Verhogen van productiviteit
Altijd en overal toegang

Efficiënte communicatie

Eén-op-één, met je team of externe partijen. Communicatie vormt de basis van elke vorm van samenwerken. Om ervoor te zorgen dat medewerkers op een efficiënte manier met elkaar kunnen communiceren en hun sociale netwerken gemakkelijk kunnen onderhouden, kan je als organisatie gebruik maken van Outlook Mail, Skype for Business, Teams, Newsfeed en Yammer. Skype en Teams worden vooral gebruikt voor instant messaging, video chat en group chat. Newsfeed en Yammer worden gebruikt voor het onderhouden van sociale netwerken. De basistools zijn beschikbaar in een desktop- en webversie van Outlook, waarmee je contacten bijhoudt, e-mail verstuurt en je agenda beheert.

 

Outlook   Skype  Yammer  Teams

 

Office 365 programma's

Word, Excel en PowerPoint: daar kan niemand omheen als het gaat om officeprogramma’s. Het Office 365 pakket bevat ook nog: Publisher, OneNote, Sway en Planner. Sway en Planner zijn de nieuwe tools van Microsoft. Met Sway kan je gemakkelijk je boodschap op een visuele manier presenteren en delen met je doelgroep. Planner zorgt ervoor dat je op een gemakkelijke en overzichtelijke manier je team kan aansturen.

 

Word  Excel  PowerPoint  SWAY  Publisher  OneNote  Planner

 

Data opslag: OneDrive en SharePoint

Microsoft biedt drie opslagmogelijkheden: één voor persoonlijke gegevens (OneDrive), één voor zakelijke opslag (OneDrive for Business) en één om samen te werken, te delen en bedrijfsprocessen of workflows te automatiseren (SharePoint). Deze diensten zijn gekoppeld aan de softwarepakketten zodat de opslag centraal geregeld wordt.

 

OneDrive  SharePoint

 

Kracht van Office 365: samenwerken

Samenwerken staat centraal bij Microsoft Office 365. Natuurlijk zijn alle bekende Microsoft Officeprogramma’s beschikbaar in de cloud. Je kunt ze op al je apparaten installeren, hebt altijd de laatste versies bij de hand en je betaalt per maand. Het vereist hierdoor geen grote investering. De echte kracht van Office 365 is dat alles in dienst is gesteld om je doelen samen te verwezenlijken.

 

Office 365

rick

Praten over de mogelijkheden?

Rick kan je alles vertellen over de mogelijkheden van Office 365. Zodat jouw organisatie sneller, productiever en effectiever te werk kan gaan.

Microsoft Office 365 abonnementen

Er zijn Office 365-abonnementen voor: kleine bedrijven, middelgrote bedrijven, grote ondernemingen, scholen en non-profitorganisaties. Per samenstelling is er software in meer of mindere mate aanwezig. Niet alle software is in elk pakket beschikbaar. Naast de Microsoft-programma’s is er binnen het platform een store beschikbaar voor oplossingen en uitbreidingen van derden. Je kunt ervoor kiezen om maandelijks of jaarlijks voor je abonnement te betalen. De abonnementen die het meest worden afgenomen door onze klanten zijn: 

Office 365
Enterprise E1

E-mail

Outlook Webmail

Services

OneDrive

Office 365
Enterprise E3

E-mail

Outlook

Services

OneDrive   Skype

Office-pakket

Word   Excel

PowerPoint   OneNote

Publisher   Access

Office 365
Business Premium

E-mail

Outlook

Services

OneDrive   Skype

Office-pakket

Word   Excel

PowerPoint   OneNote

Publisher   Access

Office 365
Business Essentials

E-mail

Outlook

Services

OneDrive   Skype

Wij staan voor je klaar om ICT-vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. We werken met IT-engineers die je op afstand of op locatie bijstaan en pas weg gaan als alles werkt.

Nieuws

 

Nieuws

Office 2019 alleen voor Windows 10

Microsoft Office

Microsoft heeft bekend gemaakt dat Office 2019, de opvolger van Office 2016, alleen ondersteund zal worden door Windows 10.

Lees meer
Nieuws

Voorbereid op de toekomst met Office 365

Microsoft Office

Wordt jouw zakelijke mail nog niet getoond op je laptop, smartphone en tablet? Kan jij nog niet overal op elk apparaat bij de data van je organisatie? Dan is het tijd om over te stappen op Office 365.

Lees meer
Nieuws

Ondersteuning Office 2007 stopt

Wij steunen je onvoorwaardelijk

Vanaf 10 oktober 2017 stopt Microsoft met de ondersteuning van Office 2007. Wie nog gebruik maakt van Office 2007, raden wij aan over te stappen.

Lees meer
Nieuws

Mogelijkheden van Office 365

Alleen het resultaat telt

Microsoft Office 365 richt zich met haar cloudoplossingen op de nieuwe manier van werken: samen werken aan projecten en bestanden. Overal op jouw manier werken.

Lees meer

Referenties

 

Productcatalogus: IT Beheer

 Benieuwd naar wat Lucrasoft IT Beheer voor jou kan betekenen? In onze productcatalogus komen alle IT-(rand)zaken naar voren: Beheer, Security, Back-up, Microsoft Office, Werkplek en Telefonie.

 

 

Productcatalogus IT Beheer


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data. Wil je weten hoe we dat doen?
Lees er over in onze privacy statement.