Applicaties

Alles waar je elke dag mee werkt. Software als Office 365 (Outlook, Word, Excel, Powerpoint), administratiepakketten, Photoshop, maar ook toepassingen als VoIP telefonie en Joan (ruimtereserveringssysteem).

Office 365

Communicatie en samenwerken staat centraal bij Microsoft Office 365. Alle bekende Microsoft Office-programma's zijn beschikbaar in de cloud en je kunt ze op al je apparaten installeren. De echte kracht van Office 365 is dat alles in dienst is gesteld om je doelen samen te verwezenlijken.

Exclaimer

Beheer de e-mailhandtekeningen van je medewerkers centraal. Ontwerp professionele e-mailhandtekeningen die automatisch worden toegevoegd aan alle e-mails uit Office 365, allemaal geregeld in de cloud. Centraal e-mailhandtekeningen opstellen en beheren.

Joan

De beschikbaarheid van een ruimte bekijken of het boeken van een kamer voor je bespreking is vanaf nu super eenvoudig en de communicatie hierover is buitengewoon duidelijk. Joan is dé assistent voor de reservering van al je algemene- en vergaderruimtes. Beschikbaar in drie edities. 

VoIP telefonie

Als ondernemer wil je zakelijk telefoneren op het hoogste niveau. Met VoIP telefonie ben je tegen een vast laag tarief per maand verzekerd van een gestroomlijnde communicatie tussen je klanten en medewerkers. Het besparen van kosten en efficiënt werken staat hierin centraal.