IT-upgrade voor Optie1

Doordat wij een IT-upgrade hebben uitgevoerd voor Optie1, profiteren medewerkers en klanten van nieuwe manieren van communicatie, werken ze prettiger samen en kan er vertrouwd worden op een veilige IT-omgeving. Met als gevolg: sneller, productiever, efficiënter en prettiger werken. Wij vertellen graag meer over hoe we Optie1 geholpen hebben.

Dé lokale telecomspecialist

Optie1 is dé lokale telecomspecialist voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ze bieden een ruim assortiment aan van A-merkproducten en diensten op het gebied van mobiele telefonie en data. Optie1 biedt onafhankelijke service en persoonlijk advies aan alle klanten, zodat de klant de keuze heeft uit verschillende telecomproviders. Lokaal ondernemerschap, met oog voor de omgeving, dat is waar Optie1 voor staat.

 

Betere samenwerking en communicatie

De migratie naar Office 365 heeft ervoor gezorgd dat Optie1 sneller, productiever en effectiever te werk kan gaan. Office 365 biedt de mogelijkheid om de communicatie tussen medewerkers op een efficiënte manier te laten verlopen en zo de samenwerking tussen collega’s te verbeteren. Doordat de RDS (Remote Desktop Services) server is voorzien van Office 2016 zijn de medewerkers in staat altijd, overal en vanaf elk apparaat te werken.

Om de communicatie tussen klanten en medewerkers te verbeteren, hebben we BizSkype geïnstalleerd. BizSkype bevat de geavanceerde functionaliteit van

Microsoft Skype voor Bedrijven, inclusief het telefoonabonnement, de Microsoft-licenties en een gebruikersportal. Het sluit naadloos aan op alle Microsoft Office 365 producten die wij hebben geïnstalleerd. Dit zorgt voor een consistente, vertrouwde en gebruiksvriendelijke ervaring voor onze klant.

 

Verbeterde beveiliging

Met het toenemende aantal bedreigingen is de interne omgeving tegenwoordig niet meer voldoende afgeschermd met alleen een wachtwoord. Om de beveiliging van de interne omgeving te verbeteren, hebben wij in overleg met Optie1 ervoor gekozen om DUO-authenticatie te installeren bij het hoofdkantoor. Dit is een simpele en efficiënte oplossing, die een extra beveiliging en/of wachtwoord op de telefoon van de gebruiker toevoegt.

Om realtime virussen en andere bedreigingen te detecteren en te blokkeren, hebben wij Webroot geïnstalleerd. Webroot is dé marktleider in cloud-gebaseerde, realtime opsporing van internetbedreigingen voor consumenten, bedrijven en ondernemingen. De snelle scans beschermen de interne omgeving zonder onderbrekingen en vertragingen. Oftewel: cloud-gebaseerde cyberbeveiliging, zonder zware updates.