Bas Heeremans Accountmanager - Lucrasoft IT Beheer 17 juli 2017

 

BizSkype: de meest innovatieve telefonieoplossing voor het MKB


BizSkype is een innovatieve telefonieoplossing die is ontwikkeld op basis van het bekende programma Skype voor Bedrijven en wordt gehost in de cloud. Met de oplossing van BizSkype zijn alle moderne communicatiemiddelen zoals e-mail, telefonie, voicemail, instant messaging en videovergaderen beschikbaar voor een vast bedrag per maand. Wij nemen je graag mee in de mogelijkheden van BizSkype.

 

De nieuwe manier van samenwerken en communiceren

BizSkype toont de beschikbaarheid, foto en locatie van een medewerker. Hierdoor is direct duidelijk wie bereikbaar is en welke manier van communicatie op dat moment het best uitkomt. Instant Messaging is vooral handig voor efficiënte en effectieve communicatie: snelle en korte vragen. Met Multimedia Conferencing worden conference calls opgezet met de kracht en flexibiliteit van UC (Unified Communications). Dankzij de UC-oplossing staan klanten met elkaar, met partners en met leveranciers in verbinding. Externe gebruikers kunnen deelnemen via een vaste telefoon of mobiel. Daarnaast is er de mogelijkheid om vergaderingen op te nemen, inclusief spraak, video en gedeelde documenten.

 

  BizSkype combineert de belfunctie van een telefooncentrale met de geavanceerde functionaliteiten van Skype voor Bedrijven en geeft je alle tools om communicatie te verbeteren en kosten te reduceren  

 

De kracht van BizSkype voor het MKB

Dankzij de oplossing van BizSkype komt de functionaliteit van Skype voor Bedrijven, tot voor kort alleen bereikbaar voor grote(re) bedrijven, nu beschikbaar voor bedrijven vanaf 10 medewerkers. Het gebruik van BizSkype zorgt voor verbetering van de communicatie met klanten en medewerkers. Naast een prettigere manier van samenwerken met collega’s, behaal je ook financieel voordeel. Het zorgt voor lagere telefonie- en reiskosten en een hogere productiviteit. Ook schaalt het systeem mee met je organisatie door medewerkers eenvoudig aan- en af te melden.

Het BizSkype alles-in-één-pakket bevat de geavanceerde functionaliteit van Microsoft Skype voor Bedrijven inclusief het telefoonabonnement, de Microsoftlicenties en een gebruikersportal. BizSkype heeft een uitstekende performance en beschikbaarheid. Je bedrijf is dus altijd goed bereikbaar!

Voicemail, telefoonnummers en devices De voicemail is bij BizSkype standaard ingesteld en ingesproken berichten worden automatisch doorgestuurd naar het gewenste e-mailadres. Het is ook mogelijk een persoonlijke voicemail in te stellen. Met BizSkype ben je altijd bereikbaar op je zakelijke telefoonnummer. Je hebt één nummer voor al jouw devices. De gebruikers kunnen werken met zowel een IP Phone als een headset. Ook is het mogelijk om een losstaande telefoon, een speakerphone via USB of een Roundtable aan te sluiten.

 

De kosten van BizSkype

Even een kort overzicht van de kosten die BizSkype met zich meebrengt. Bellen via internet is met BizSkype gratis. Bel je naar het vaste net of mobiel, dan moet je wel betalen. Als je graag je telefoonnummers wilt meenemen, worden er porteringskosten in rekening gebracht. BizSkype berekent alleen de kosten van het variabele verbruik en een vaste beheerprijs voor de nummers die je gebruikt. Voor een kleine onderneming is de investering beperkt: de minimale afname van het abonnement is drie maanden en er worden geen opstartkosten in rekening gebracht.

 

De voordelen voor jouw bedrijf

Ondanks de kosten, levert BizSkype ook enorm veel (financiële) voordelen op voor je organisatie. Wij zetten ze even kort voor je op een rijtje:

  • Een goede prijs per gebruiker/maand voor kleine of middelgrote bedrijven.
  • Geen eigen investeringen in hardware en software.
  • JKostenbesparing op onderhoud, support en training.
  • Verhoging van de productiviteit van de werknemers.
  • Wereldwijd gratis bellen en videovergaderen tussen eigen kantoren en medewerkers.
  • Minimale trainingsbehoefte door volledige integratie met Microsoft Office.
  • Besparing op reis- en verblijfskosten. MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) door vermindering van files en CO2 De kosten voor de bestaande centrale en (mogelijk) telefoonverbindingen komen te vervallen.

 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van BizSkype? Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken door een mail te sturen naar itbeheer@lucrasoft.nl of te bellen naar via 078 – 68 11 505. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.