Lucrasoft ICT Beheer

Innovatie stopt nooit. Met de mogelijkheden die de nieuwste techniek biedt, willen we jou inspireren. Zo maken we de wereld samen makkelijker, slimmer en beter, en laten we techniek vóór jou werken. Dit vraagt om een stevig fundament, waarbij een goede basisconditie van al je ICT-systemen essentieel is. Als Microsoft Gold-partner beschikken wij over de juiste kennis én tools om je hierbij te begeleiden.

Dit is wat wij voor jou kunnen doen:

Beheer

We helpen je bij alles om een topprestatie te kunnen leveren en spelen hierbij flexibel in op de omstandigheden. 

Security & Back-up

Als ICT een belangrijk onderdeel is binnen je organisatie, is het des te belangrijker om na te denken over de veiligheid hiervan. 

Hardware

De beste werkplek voor jou is allang veel meer dan een PC met een scherm. Wij voorzien je van een complete persoonlijke oplossing. 

Applicaties

Alles waar je elke dag mee werkt. Software als Microsoft 365, administratie-pakketten, Photoshop maar ook toepassingen als VoIP telefonie en Joan. 

Nieuws

 

Laptops for Kids

Geef je laptop een tweede kans!

maak een kind blij met jouw oude laptop

In deze lastige tijden van Corona trekken wij ons het lot van kinderen aan. Daarom zamelen wij laptops in om ze een tweede leven te geven.

Doe je mee?

DOE MEE!
LET OP!- Phising mails

Valse e-mails vanuit KNAB

voorbeeld vals e-mail bericht

Wij zijn geattendeerd op valse e-mailberichten die vanuit KNAB verstuurd worden. Dit zijn valse berichten. Wij raden u aan deze berichten te negeren!

Nieuws

Vijf tips voor efficiënt thuiswerken

Vijf tips voor efficiënt thuiswerken

Ben je ook thuis aan het werk door het Corona virus? Wees productief met onze vijf tips!

MEER
Nieuws

Office 365 wordt Microsoft 365

Microsoft Logo

Met de naamswijziging die Microsoft deze week doorvoerde zijn er nu nog meer mogelijkheden om veiliger op afstand te kunnen werken. Een Update!

MEER

Wat onze klanten zeggen


Wij kampten met torenhoge telefoonrekeningen. Het actief meedenken en het advies om over te stappen naar VoIP telefonie (een vast-mobielcombinatie) heeft enorm veel telefoniekosten voor ons bespaard.

Jeanette de Heer, mede-eigenaar Autobedrijf de Heer

Blijf op de hoogte met de video updates van Nick

Productcatalogus: ICT Beheer

 
Benieuwd naar wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? In onze productcatalogus komen alle ICT-(rand)zaken naar voren: Beheer, Security, Back-up, Microsoft 365, Werkplek en Telefonie.

 

 

 

 

Productcatalogus IT Beheer


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data. Wil je weten hoe we dat doen?
Lees er over in onze privacy statement.